Επιστροφές Προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από το youshoes.gr, έχει το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος με κάποιο άλλο, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το youshoes.gr, μόνον εφόσον η αποστολή της επιστροφής πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών Ελτά Courier, με την οποία συνεργάζεται το youshoes.gr.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ;

Μη χάνετε χρόνο και παραγγείλετε άμεσα εκ νέου το νέο προϊόν που επιθυμείτε.

Κάποια από τα προϊόντα μας ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες και για αυτό το λόγο η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και πρέπει να ολοκληρώνεται σε σύντομο χρόνο λόγω πιθανότητας εξάντλησης τους.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ;

Σε περίπτωση που απαιτείται η επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της άξιας της παραγγελίας σας , η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή.

Σε περίπτωση αγοράς με Αντικαταβολή, απαιτείται να μας ενημερώσετε με έναν τραπεζικό λογαριασμό σας (Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου, Τράπεζα, IBAN Λογαριασμού), ώστε να γίνει εκεί εκ μέρους μας η κατάθεση του ποσού.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά (t. +30 2551036211).


ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά - t. +30 2551036211) ώστε να λάβετε την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών του youshoes.

Φροντίστε να ενημερώσετε την courier για αποστολή με χρέωση παραλήπτη.

Ως στοιχεία παραλήπτη συμπληρώστε: youshoes.gr, Εμποριού 110,Αλεξανδρούπολη , τκ 68132, +30 2551036211


ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ:

- Επιτρέψτε μας χρόνο 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

- Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

Να είναι προστατευμένο το κουτί ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές (πχ σελοτέιπ, ταινίες συσκευασίας).


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.

Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά.


Στα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία προσφορές, ΔΕΝ γίνονται αλλαγές.

 

Loading...